Brunssivinkki Barcelonaan – Milk

Barcelona on täynnä vallan mainioita brunsseja, ja yksi ehdottomasti parhaimmista brunssipaikoista löytyy Barri Gòticista, kapean kujan varrelta. Milk on pieni, se on täynnä, siellä soi musiikki, siellä on lämmin tunnelma ja ruoka on hyvää. Siis täydellinen paikka kaverin tapaamiseen aamupalan merkeissä!

Varoituksen sana keliaakikoille: kontaminaation riski on olemassa. Itse tilasin päivän brunssitarjouksen, joka maksoi kymmenisen euroa ja johon valitsin alkudrinkiksi mimosan ja juomaksi/jälkiruoaksi marjasmoothien. Pääruokana oli ehkä elämäni parhain kasvis-juustomunakas, mutta se tuli pyynnöstä huolimatta paistettujen perunoiden kanssa, jotka EHKÄ sisälsivät gluteenia. Jätin ne syömättä enkä onneksi saanut mitään oireita, vaikka herkkä olenkin. Munakas ja salaatti sellaisenaan riittivät hyvin täyttämään vatsan, ja annos oli todellakin törkeän hyvä!

Milk tarjoaa brunssia pitkin päivää (klo 9-16.30), seitsemänä päivänä viikossa. Illallista on tarjolla kello 19-24. Meillä oli ystäväni kanssa treffit ravintolan edessä klo 11 ja jouduimme odottelemaan vartin ulkopuolella, sillä paikka oli aivan tupaten täynnä. Lähtiessämme pois puolen päivän jälkeen paikka oli jo mukavasti tyhjentynyt ja sisälle olisi päässyt jonottamatta.

Milk on kiva, rento ja lämminhenkinen paikka, johon menen toistekin. Lupasin myös tuon toipilaan viedä sinne joku päivä istumaan mukaville sohville ja syömään kotona tarjottavaa aamupalaa parempaa pöperöä!

Milk löytyy osoitteesta C/ Gignàs 21.

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/barcelonankoti), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply