2 gluteenitonta ravintolaa – Meatpacking Bistro & Teresa Carles

Nyt kun tässä on taas ollut aikaa pyöriä kaupungilla ja tavata kavereita pitkän kesän jälkeen, on tullut myös testattua ravintoloita ja kahviloita. Tässäpä pari kivaa kohtuuhintaista paikkaa, joista saa gluteenittomien vaihtoehtojen lisäksi tietysti ihan tavallistakin ruokaa!

New York -henkisessä Meatpacking Bistrossa olen käynyt monta kertaa aiemminkin, mutta en ole muistaakseni siitä koskaan maininnut blogin puolella. Bistron moni annos sopii meille ruokavammaisille ja sopivaa leipääkin löytyy. Tarjolla on mm. gluteenittomia purilaisia ja ranskalaiset perunat tehdään keliaakikoille ihan omassa rasvakeittimessä. Sisustus on tyylikäs, mutta rento, ja palvelu ollut poikkeuksetta ystävällistä, joskin toisinaan hidasta. Mukava paikka hampurilaisen himoon ja kavereiden kanssa istuskeluun, ja onpa täällä pari työlounastakin tullut joskus istuttua.

Meatpacking Bistro löytyy osoitteesta Travessera de Gràcia 50-52.

Toinen tänään esiteltävä ravintola tarjoaa kasvisruokaa, jota saa usein myös gluteenittomana ja vegaaneille sopivana.  Teresa Carles on ollut pitkään to do -listallani, mutta vasta viikko sitten ehdin siellä käymään lounaalla. Teresa Carlesin sisarravintolasta Flax & Kalesta olen aiemmin jo kirjoittanutkin, ja ravintoloissa on paljon samaa: kauniit annokset, kiva sisustus ja hyvä ruoka. Teresa Carles on lounasaikaan suosittu, mutta saimme pöydän lyhyen odottelun jälkeen. Ruokaa odotellessamme katselimme ravintolan pieniä yksityiskohtia ja bongasimme seinältä ainakin Lego-ukkelin kurkkimassa. Kiva paikka tämäkin, ja sijainti on erinomainen shoppailupäivää ajatellen, se nimittäin on lyhyen matkan päässä Plaça de Catalunyasta. Tännekin tulen uudestaan!

Teresa Carles sijaitsee osoitteessa C/ Jovellanos 2.

 

Huomasithan, että blogissani on arvonta! Osallistumisaikaa on lokakuun loppuun saakka!

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/barcelonankoti), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net maanantai, lokakuu 26, 2015 at 15:59

  Hei mahtava vinkki, kiitos tästä! ♥

  • Reply Ansku BCN tiistai, lokakuu 27, 2015 at 09:21

   Eipä kestä:)

 • Reply Héléna tiistai, lokakuu 27, 2015 at 22:26

  Ihanan näköisiä! Sun kuvasi on myös niin mielettömiä. Olen syönyt lähes gluteenitonta ruokaa nyt kohta kuusi kuukautta kun ilmeni, että olen yliherkkä gluteenille. Täällä meidän ranskalaisessa pikkukaupungissa tuommoisista ihanuuksista voi kuitenkin vain haaveilla…

  • Reply Ansku BCN torstai, lokakuu 29, 2015 at 19:34

   Sun ei auta kuin hurauttaa tänne meidän kulmille, mä näytän kivat kahvilat ja ravintolat 😉

  Leave a Reply