Syyskuun säpinät – Instagram Travel Thursday

Lokakuussa ollaan. Edesmennyt syyskuu oli vähän semmoinen hengähdystauko kesän hulinoista. Koulu ja arki alkoivat puolivälissä kuuta, eikä mitään isompia reissuja tehty.

Andorrassa kuitenkin ehdittiin käydä näyttämässä isovanhemmille vuoria. Ajelimme Port d’Envaliran kautta ja katselimme huimia maisemia. Teimme myös päiväretken Llíviaan, pieneen palaseen Espanjaa Ranskassa.

Enimmäkseen syyskuu kului kuitenkin ihan kotikulmilla. Viikon verran juhlimme Mercèä, kaupungin suurinta vuosittaista juhlaa, ja paljon täällä myös tapahtui Katalonian itsenäisyyshaaveisiin liittyen, mielenosoituksia ja äänestyksiä.

Ulkoilimme paljon. Kävimme rullistelemassa ja pyöräilemässä ja ihan vaan kaupungilla hengailemassa. Ihan tavallista arkea, josta postauksenkin kirjoitin. Tämä on mukava kaupunki, vaikka pienen arkeenpalaamismasennuksen kanssa olenkin kipuillut.

Kesän viimeiset rantapäivätkin vietettiin syyskuussa. Kävimme lentokentän lähellä bongailemassa lentokoneita uimisen lomassa ja yhden kokonaisen sunnuntain olimme La Foscassa Costa Bravalla. Tuossa lähirannallakin Barcelonan edustalla kävimme monesti kävelemässä ja pyöräilemässä, uimaan ei ehditty.

Yhden päivän olin Zaragozassa, jossa treffasin London and Beyond -blogin Lenaa. Kaupunki, kuin myös Lena, olivat uusia tuttavuuksia, ja mukavia sellaisia.

Näin syksyisin meillä on juhlaviikot eli paljon synttäreitä ja muita merkkipäiviä. Juhlaviikot avattiin hääpäivän vieton merkeissä Bardot-ravintolassa, postaus on jo tuloillaan.

 

Alkuvuoden kuukausikoosteita löytyy näistä linkeistä:

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

Kaikki nämä kuvat on julkaistu aiemmin Instagramissa (minut löytää sieltä nimellä anskubcn). Osallistun tällä postauksella Instagram Travel Thursday haasteeseen. Haasteen järjestäjinä toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca.

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/barcelonankoti), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Jenna / Journey Diary perjantai, lokakuu 2, 2015 at 11:32

  Heitin sulle haasteen, jos kiinnostaa osallistua 🙂 http://www.rantapallo.fi/journeydiary/2015/10/02/blogihaaste-10-matkakuvaa-vol-2/

  • Reply Ansku BCN sunnuntai, lokakuu 4, 2015 at 09:47

   Kiitos, kyllä kiinnostaa! Ensi viikolla en ehkä vielä ehdi, mutta lokakuun aikana varmasti 🙂

 • Reply Annika | Travelloverblogi perjantai, lokakuu 2, 2015 at 14:53

  Voi mitä tunnelmia. Sinänsä hassua, että sinulle nämä kuvat ovat arkea, suurimmalle osalle meistä muista nämä olisivat lomakuvia parhaimmillaan. 🙂

  • Reply Ansku BCN sunnuntai, lokakuu 4, 2015 at 09:48

   Haha, voihan sen noinkin nähdä :). Jotenkin on jo näihin näkymiin tottunut, että tuntuu jo ihan arkiselta. Ja sitten Suomessa olen koko ajan, että vauuu, nää ihmiset asuu täällä 😀

 • Reply Satu VW I Destination Unknown lauantai, lokakuu 3, 2015 at 14:15

  Kivoja loppukesän muistoja!! Ja komppaan kyllä ihan täysin Annikaa 🙂

  • Reply Ansku BCN maanantai, lokakuu 5, 2015 at 08:12

   Syksyä kohti… Onneksi kesä tuntui kestävän tänä vuonna pitkään ja muutaman kuukauden päästä alkaa hiihtokausi! Syksy muuten on täällä vähän blääh…

 • Reply Pirkko / Meriharakka sunnuntai, lokakuu 4, 2015 at 11:48

  Kivoja kuvia! Noiden mahtavien palmujen kohdalla pysähdyin hetkeksi, että onko Espanjassa tällaistakin, mutta taitaa olla. Onhan palmuja paikoitellen niinkin pohjoisessa kuin Scilly-saarilla Englannin rannikolla.

  • Reply Ansku BCN maanantai, lokakuu 5, 2015 at 08:14

   Kyllä täällä palmuja kasvaa. Mua vähän suretti, kun meidän Pikkusisko piirsi nelivuotiaana semmoisen peruspiirustuksen, jossa oli talo, tyttö, aurinko – ja puuksi hän piirsi palmun. Palmu on siis tutumpi kuin joku lehtipuu 🙂

 • Reply Heidi / Auringon alla sunnuntai, lokakuu 4, 2015 at 19:33

  Huh, onpas tuo ihmispyramidi hurjan näköinen! Ihan pökerryttää pelkkä kuva 😀

  • Reply Ansku BCN maanantai, lokakuu 5, 2015 at 08:15

   Tuo castellers on yksi tärkeimmistä katalaaniperinteistä. Mun kaveri on harrastanut sitä pikkupojasta asti, ollen ensin tuo pikkuinen, joka kipuaa huipulle ja nykyään hän on alaosassa tukemassa. Tosi hurjan näköistä touhua 😀

 • Reply Laura/My post-University life sunnuntai, lokakuu 4, 2015 at 20:32

  Teillähän on ollut aktiiviselta kuulosta syyskuu 🙂 Ihania kuvia, niinkuin Annika sanoikin, hauska että sinulle nämä kuvat on arkea ja minua nämä vaan muistuttaa lomailusta 🙂

  • Reply Ansku BCN maanantai, lokakuu 5, 2015 at 08:17

   Melko rauhallinen oli tämä syyskuu, semmoinen akkujenlatailujakso :). Tosin mitään isoa ei ole kyllä loppusyksyllekään luvassa, ja kiva niin!

 • Reply Veera Bianca tiistai, lokakuu 6, 2015 at 16:36

  Ihana tunnelma näissä kuvissa, etenkin kun katselen niitä täällä kylmenevässä Helsingissä jossa oli aamulla jo pakaksta – kääk! Tuo ihmispyramidi on ihan hullu, ihmettelin sitä keväällä Costa Bravalla 😀

  • Reply Ansku BCN keskiviikko, lokakuu 7, 2015 at 09:45

   Eikä, Helsingissäkin jo pakkasta?! Täällä on nyt joku ihme helleaalto, eilenkin tuntui kuin joku olisi puhaltanut jättimäisellä hiustenkuivaajalla kaupunkia. En kyllä valita, ehtii sitä viileää säätä taas ollakin ennen kevättä!

 • Reply Arja / Haavematkoja keskiviikko, lokakuu 7, 2015 at 22:52

  Kivalta kuulostaa ja näyttää syyskuunne! Kyllä itsellenkin kelpaisi biitsikelit vielä syyskuussa oikein mainiosti 😉

 • Leave a Reply