Japanilaista grilliruokaa – Carlota Akaneya

Koska italialaisen hotellimme hidas nettiyhteys estää kuvien lataamisen blogiin, on sopiva aika käydä läpi drafteja, joiden kuvat on tullut siirrettyä jo aiemmin blogin puolelle!

Pari viikkoa sitten pääsimme kokeilemaan japanilaista barbequeta Barcelonassa. Korealaista vastaavaa on tullut kokeiltua sekä New Yorkissa että Pariisissa, ja olen suuresti siihen tykästynyt. Barcelonasta en ole oikein Korean BBQ:ta löytänyt, mutta samankaltainen oli tämä japanilainenkin.

Carlota Akaneyassa ruoka grillataan itse grillihiilien päällä ja sen lisukkeeksi tulee erilaisia kastikkeita ja riisiä. Puettuamme suojaessut päällemme tilasimme maistelumenun ihan kokeillaksemme mahdollisimman monta ruokalajia. Ruokavalikoima on kovin lihapitoista eli kasvissyöjälle tätä paikkaa ei voi suositella. Liha on kuitenkin erinomaisen laadukasta, nettisivujen mukaan parasta Kobe-laatua maailmassa. Muutenkin ruoka oli todella hyvää, ja ravintola otti hienosti huomioon erikoisruokavalioni eli sain kaikki kastikkeet ja lisukkeet gluteenittomina. Yksittäiset annokset eivät ole isoja, mutta kyllä minä olin aivan täynnä, kun lähdimme kävelemään läpi öisen kaupungin takaisin kotiin.

Hauska kokemus, hieno treffi-ilta! Carlota Akaneya löytyy aivan kaupungin keskustasta Ravalista, Ramblan sivukadulta, osoitteesta Pintor Fortuny 32.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply