Ansku BCN Kotiblogit-lehdessä

Tällä viikolla ilmestyi uusin numero Kotiblogit -lehdestä, ja lehden irtonumerot löysivät vihdoin tiensä myös tänne Barcelonaan.

Muutama viikko sitten sain yhteydenoton tältä itselleni entuudestaan tuntemattomalta lehdeltä ja siinä pyydettiin mukaan kesänumeroon esittelemään Barcelonaa. No toki! Lehden jutut ovat bloggareiden tekemiä, ammattiavulla toki, ja minun tekstini ovat suurimmalta osalta blogissa jo aiemmin nähtyjä, kuvia kävin ottamassa uusiakin.

Mukava kokemus kaiken kaikkiaan. Käykääs kurkkaamassa lehdessä esiteltyjä blogeja lehden nettisivuilla, Facebook-sivuilla (minun ottama kuva kansikuvana!) tai te Suomessa asuvat ostakaa irtonumero kesälukemiseksi! Minä löysin nettisivuilta ja uudesta lehdestä monta uutta kivaa blogia, ja tiedänpä nyt, mitä lueskelen tänä viikonloppuna vuorten viileydessä!

Mukavaa viikonloppua!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pirkko / Meriharakka perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 22:04

  Pitääkin ihan vaikka tsekata lehtikin jossain lehtipisteessä! Itse teimme sinne pienen jutun joulunumeroon. Blogimielessä ei tuo ihan hirveästi anna, mutta eipä jutun kasaaminen olemassaolevista valokuvista paljoa ottanutkaan.

  • Reply Ansku BCN maanantai, kesäkuu 29, 2015 at 22:25

   Ai katsos, pitääpä käydä lukemassa teidän juttu! Mukavahan tuota oli tehdä, kun aiheen rajaus oli itselleni aika hyvin selvillä ja materiaalitkin lähes valmiit. Kiva muisto 🙂

 • Reply Sanna / Wave to Mummy lauantai, kesäkuu 27, 2015 at 14:18

  Aika hauska ylläri 🙂 Pitääkin katsoa jos meillä ois tuo lehti, ihan kiva idea saada paikallisia antamaan vinkkejä asuinpaikoistaan niin vinkeistäkin saa vähän mielenkiintoisempia.

  • Reply Ansku BCN maanantai, kesäkuu 29, 2015 at 22:26

   Mukavaa reissulukemista oli tämä lehti, juuri eilen uima-altaan reunalla lueskelin sisustus- ja matkajuttuja 🙂

  Leave a Reply