Aeri del Port – Se punainen hissi Barcelonan yllä

Koittihan sekin päivä, jolloin sain taas ruksia yhden pakollisen Barcelona-nähtävyyden pois to do -listaltani!
Transbordador Aeri del Port on se kuuluisa punainen telekabiini, joka nousee Barcelonetalta ylös Montjuicille. Me tosin menimme alas eli ostimme vain yhdensuuntaisen lipun ylhäältä. Edestakainen matka maksaa 16,50 euroa, yhteen suuntaan pääsee 11 eurolla. Alle seitsemänvuotiaille lysti on ilmaista.

Hissejä kulkee kymmenen minuutin välein, joten vaikka jono voi olla hurja (ja varmasti loma-aikoina onkin), ei odottamiseen ihan järjettömän kauan mene. Yhteen kopperoon mahtuu ”kuski” mukaan lukien 20 ihmistä, aika tiivis tunnelma lievästi keikkuvassa kopissa siis on.

Näkymät yli Barcelonan ovat tietysti hienot, yritä vain päästä hissin kaupungin puoleiselle reunalle. Molemmista päätepisteistä saa myös räpsittyä makeita kuvia. Näin kaupungin jälleen eri kuvakulmasta, ja näimme myös mm. kalastusaluksen täynnä hopeakylkisiä kaloja sekä ihmisiä huvipurren kannella päivää paistattelemassa.

Ihan mukava kokemus, onpahan nyt tämäkin testattu!

Tämä postaus on ajastettu. Mikäli sinua kiinnostaa tietää, missä juuri nyt kuljen, käy tykkäämässä Barcelonan kodin Facebook-sivusta tai seuraa minua vaikka Instagramissa, löydyn sieltä nimellä anskubcn!

I finally tried the Barcelona’s Port Cable Car!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Elina / Vaihda vapaalle torstai, helmikuu 19, 2015 at 20:28

  Makeat on maisemat. Täytyy laittaa tämä vinkki korvan taakse, jos tuolla vaikka pääsisi käymään 🙂 Ehkä jopa vielä tänä vuonna!

  • Reply Ansku Barcelona sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 15:33

   Toivottavasti pian, ilmoittele jos olet tulossa 🙂

 • Reply Anonymous torstai, helmikuu 19, 2015 at 22:01

  Hei. Kiitos mahtavasta blogista. Olen etsinyt jo hetken suomalaisen (aikuisen) kirjoittamaa blogia Barcelonasta. Itse olin siellä vaihdossa vuonna 2002 ja sen jälkeen olen käynyt 4 kertaa. Edellisen kerran olin viime kesänä. Paljon on kuvissasi tuttuja juttuja, mutta paljon myös uutta. Varsinkin nuo lähialueet ja Andorra tuovat piristystä. Itsekin laskettelen ja Pyreneethän voisi olla joskus kokeilun arvoinen paikka. Olen ollut Barcessa aina heinäkuussa tai kevät puolella. Seuraavaksi voisi olla sitten syysreissu… t. ”Ninka”

  • Reply Ansku Barcelona sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 15:35

   Syksyllä täällä on ihanaa, kun ei ole niin kuuma ja merivesi on vielä lämmintä. Turistimassatkin häviävät. Syksy on ehdottomasti suosikkivuodenaikani tässä kaupungissa 🙂

 • Reply Anonymous torstai, helmikuu 19, 2015 at 23:21

  Näyttää hurjan hauskalta, täytyy kokeilla:-)

  • Reply Ansku Barcelona sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 15:35

   Oli kiva kokemus :). Kerta riittää, mutta onpahan tämäkin nyt koettu!

 • Reply Veera A lauantai, helmikuu 21, 2015 at 10:03

  Hei Ansku, haastan sinut #ReilutBlogit -kampanjaan. Toivottavasti kerkiät osallistumaan!

  • Reply Ansku Barcelona sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 15:36

   Kiitos haasteesta! Olenkin tuota haastetta mietiskellyt siitä saakka, kun se alkoi nettiä kiertää ja osallistun varmasti 🙂

  Leave a Reply