Kuvia pienistä taloista ja linnoista

Tällä(kin) kertaa vuorossa vahvasti kuvapainotteinen postaus!
Kävimme siis viikonloppuna tutustumassa Katalonian minimaailmaan, Catalunya en Miniaturaan. Puisto on täynnä pienoismalleja Katalonian – ja tietysti myös Barcelonan – rakennuksista. Yli 150 pienoismalliin mahtuu Gaudín luomuksia, luostareita, katedraaleja ja yksityisiä linnoja, kuin myös lentokenttä, pari satamaa, rautatieasemia ja moottoritiekin. Kyllä täältä Kataloniasta löytyy monen näköistä tönöä!
Puistosta löytyy myös puissakiipeilyrata, jossa on neljä eri tasoista reittiä ja jonka vaikein rata huipentuu 150 metriä pitkään liukuun valjaissa. Puistoa kiertää myös pieni juna, josta lapset tykkäsivät kovasti.
Puisto sijaitsee Torrelles de Llobregatissa ja sinne ajelee Barcelonasta puolessa tunnissa. Puisto on ihan kiva näin yhden kerran, mutta tuskin toista kertaa täällä käymme. Paljon saimme ideoita lähiseutumatkailuun ja puissakiipeilyhän on aina hauskaa, mutta ne minitalot, joista osa kaipasi pientä remonttia, on kyllä nyt nähty. Kiinnostava paikka silti, ja lämmin, aurinkoinen päivä hyvässä seurassa tekee paikasta kuin paikasta aivan mahtavan!
Pieni lintunen pääsi Tibidabon kirkon Jeesuksen kädelle laulelemaan 🙂

We visited the Catalunya en Miniatura park in Torrelles de Llobregat!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply -K- maanantai, joulukuu 15, 2014 at 13:25

  Kyllähän tuolla pitää käydä, ainakin köysiradan vuoksi!

  • Reply Ansku Barcelona maanantai, joulukuu 15, 2014 at 22:48

   Oli kyllä ihan kiinnostavia nuo rakennuksetkin, mutta vähän huonossa kunnossa. Ehkä talvisesongin takia tai olisiko se viime tiistain kova tuuli vähän laittanut paikkoja vinksin vonksin. Kiipeily on aina kivaa kuitenkin 🙂

 • Reply Matkatar maanantai, joulukuu 15, 2014 at 16:41

  Hienot kuvat! Kyllä tekisi itsekin kovasti mieli kiipeilemään. Miehelle tuosta ei ”kiksejä” taitaisi tulla kun on muutenkin tottunut ikänsä katoilla ja maalaustelineillä kiipeilemään 😀

  • Reply Ansku Barcelona maanantai, joulukuu 15, 2014 at 22:49

   Haha, eihän nuo tunnu missään, jos on katoilla tottunut liikkumaan 😀

  Leave a Reply