Välipalaksi pintxoja

Alennukset ovat alkaneet täälläkin, ja lauantaina kävimme pikaisesti kaupungilla etsimässä muutamaa tiettyä juttua. Nälkähän siinä tuli, ja kuten monesti ennenkin, menimme nappaamaan välipalaa Txapelaan, joita on nykyään jo kolme Barcelonassa. Tykkäämme kovasti käydä täällä, varsinkaan jos ei ole ihan hirveä nälkä, mutta haluttaa jotain muuta kuin patatas bravas tai muffinsia.

Koska ruokalista on niin selkeä, ei ole tarpeen osata katalaania. Sen kun vaan näyttää sormella minkä näköisen pikkupintxon haluaa. Täältä saa siis Baskimaan pintxoja, ikään kuin pieniä tapaksia.

Lapset saivat tilata ihan mitä halusivat, ja kovin lihapitoiselta näyttää… Jälkiruoaksi molemmat halusivat Oreo-kakut, jotka olivat niin suuret, että jäivät osittain syömättä. Pintxot itse ovat pieniä suupaloja, mahtuvat patonkiviipaleen päälle.

Yksi minun annoksistani, nammm…. Annokset tulevat aina leivän päällä, mikä on näin keliaakikolle harmillista, mutta olen silti uskaltanut tilata listalta tiettyjä annoksia, jättäen toki leivän syömättä. Kovin herkälle tämä paikka ei siis sovi, kontaminaatiota kun ei voi oikein välttää.
Ja alennusmyynnit: Isosiskon mielestä minä olen ”aivan hullaantunut alennusmyynteihin”. Totta, löytöjä on tullut tehtyä, mutta vieläkään ei ole ostoslista lopussa. Olen kerännyt syksyn mittaan listaa, että mitä pitää hankkia nyt, kun halvemmalla saa. Heräteostoksia tuskin tulee tehtyä, kun on selvät sävelet mitä oikeasti pitää hankkia. Ensi viikolla metsästys jatkuu…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Anonymous tiistai, tammikuu 14, 2014 at 15:10

    Kiva kun olet takaisin, odottelinkin jo 🙂

  • Reply Ansku Barcelona keskiviikko, tammikuu 15, 2014 at 00:07

    Kiitos kommentista, se olikin ensimmäinen tässä blogissa! Toivottavasti ei jää viimeiseksi 🙂

  • Reply Anonymous torstai, maaliskuu 6, 2014 at 23:15

    Kiva blogi! Onko sinulla enemmän vinkkejä ravintoloista joissa saa gluteenittomia herkkuja? Mitkä ovat omat suosikkisi? Parin päivän kuluttua siellä, jee.

  • Leave a Reply