Yleinen

Valmennusta vihkokaupassa

By on keskiviikko, toukokuu 25, 2016

Tampereella on kaikenlaista muutakin tekemistä messujen ja jazzkapakassa roikkumisen lisäksi. Uusi käyntikohde tuli kartalleni, kun Se Hämeenpuiston vihkokauppa yhytti minut Instagramissa

Muistikirjarakkauteni ei ole teille uutta. Ihastuin ikihyvikseni valikoimaan. Kaupassa on vihkoja ja muistikirjoja. Verkkokaupan valikoimissa muistikirjoja ei ole niinkään, koska Sandy haluaa pitää lähetyskulut pieninä.

Se Hämeenpuistton vihkoksauppa on hurmaava paikka!

Se Hämeenpuistton vihkoksauppa on hurmaava paikka! Yrittäjän Lontoo-rakkaus näkyy valikoimissa.

Sandy Talarmo on life coach ja muistuttaa, että vihkokauppa on valmennustilassa. Tilaisuuden tullen liiketilaan voi vaikka mennä kirjoittamaan päiväkirjaa tai blogia, kun yrittäjä puuhaa omia töitään, ja viikoittaisista avoimista ovista ilmoitetaan verkossa. Linkki vaikkapa tästä.

Muina aikoina meneillään voi olla vaikka luovuuden sävyttämä kurssi päiväkirjan kirjoittamisesta. Keskustelemme tavatessamme siitä, että usein kirjoittaminen jää, kun alkaa rajoittaa omia tunteitaan, pelätä niitä, ihmetellä, voiko noin nyt kirjoittaa.

Sandy Talarmo pitää monenmoisia valmennuksia liiketilassaan. Vihkokaupan avoimista ovista ilmoitetaan erikseen.

Sandy Talarmo pitää monenmoisia valmennuksia liiketilassaan. Vihkokaupan avoimista ovista ilmoitetaan erikseen.

Ajatella, että luovuuden sävyttämää päiväkirjakurssia voi pitää työkseen! Kerron siitä, miten omien sivujeni väliin sujahtelee pääsylippuja ja karkkipapereita, ja tulen ymmärretyksi. Voi jos vaikka joskus olisi Tampereella ja menisi aloittamaan uutta päiväkirjaa vihkokaupan pöydännurkkaan… Minähän vuonna minulta on viimeksi joku kysynyt, haluanko päiväkirjaani ruudulliset, viivoitetut ja blankot sivut. (En ole vielä osallistunut päiväkirjakurssille, ja ohjelmassa on monenlaista muutakin valmennusta. Silti mieleenjäävin minulle sillä kertaa oli tuo päiväkirjavalmennus, vaikka hiplasin myös Blogisi punainen lanka -opasta. Haluan mukaan pitämään kielenhuoltokurssia niille, joita pilkut huolettavat pikemminkin tekstissä kuin koristelussa! Sandy ei kyllä vielä tiedä sitä.)

Se Hämeenpuiston vihkokauppa ja Sandy Talarmo valmennustilassaan. Hämeenkatu 31, Tampere

Se Hämeenpuiston vihkokauppa ja Sandy Talarmo valmennustilassaan. Hämeenkatu 31, Tampere

Ammattijärjestäjä on sisutanut liikkeen pelottavan valkoiseksi, mutta jotenkin sekään ei häiritsee. Vihot ja yrittäjän säteily tuovat lämpöä ja väriä niin, että minuakaan, jolle valkoinen on tavallisesti kylmä väri, ei hirvitä. Kaupassa viihtyisi, ja arvostin kovin sitä, että yrittäjä kipaisi kotoaan avaamaan tilan tapaamistamme varten. Perjantai-illan meininkiä…

Yrittäjä on usein myös Lontoossa. Valmennuksia, vapaa-aikaa ja vihkojen tuontia.

Käykää ihmeessä kurkkaamassa! Verkkokauppaan ei koko valikoima päädy, vaikka pyynnöstä yrittäjä lähettelee niitäkin, mitä kaupassa on. Innostuin äskettäin aiheesta bullet journaling, kun olen aina tykännyt kirjoitella listoja, ja niinpä niille ruutuvihoillekin alkaisi olla käyttöä..

TAGS
RELATED POSTS
Uudet paperit – nouto verrattuna hakemiseen

tiistai, tammikuu 23, 2018

Ensimmäisen matkapäivän ohjelma

lauantai, joulukuu 2, 2017

Kävellen kaikkialla

torstai, syyskuu 7, 2017

Alkaisinko harrastaa peruttuja lentoja?

lauantai, heinäkuu 1, 2017

No höh!

torstai, kesäkuu 29, 2017

Uudenlainen Helsinkini: Talvipuutarha

tiistai, helmikuu 28, 2017

Soolosielu

sunnuntai, helmikuu 12, 2017

Seven Mugs, Café Svenkka ja Puotilan kartano

lauantai, helmikuu 11, 2017

Suutari pysyköön lestissään…

tiistai, joulukuu 6, 2016

LEAVE A COMMENT