Yleinen

Oivaltavasti somessa

By on torstai, maaliskuu 24, 2016
Tiedätkö, missä pääkaupunkiseudulla voi nähdä tämän kirjoituksen seinällä?

Tiedätkö, missä pääkaupunkiseudulla voi nähdä tämän kirjoituksen seinällä?

Kylläpä Visit Vantaa oli fiksu! Mukava, aktiivinen tapa käyttää somea heillä. Pian minulla on uusia tuttuja, nimittäin Artsi ja Myrtsi.

Julkaisin toisen blogin Instagramissa jonkin sähkökoppikuvan, jonka aihetunnisteena oli #streetart. Kommentissa @VisitVantaa tiedusteli, joko MyyrYork oli tuttu. No ei ollut, ja jos Vantaalle menisin, tahtoisin retkeillä Rositan kanssa.

Kysäisy RositaAngatalta kommenttien jatkoksi, ja kutsu kierrokselle Vantaalle alkoi hahmottua.

Olin unisena aikeissa otsikoida jotain kotimaanmatkailusta, vaan mitäs uutta siinä olisi ollut. Joka tapauksessa Vantaa on vuorossa huhtikuussa ennen Kotimaan Matkailumessuja, jolloin Tampere kutsuu puolessakuussa taas ainakin päiväksi, kenties viikonlopuksi. Messuista lisää lähipäivinä.

Vantaalta tuli sitten tviitti, että meilaisinko yksityiskohdista. Kesti päivän, pari huomata se, koska työviikonloppuna seuraan somea luonnollisesti hatarammin.

Tunnistin nimen, olin lähettänyt hänelle aiemman matkatarinani linkin. Silloin jo vastauksen ystävällinen ja innostunut sävy jäi mieleen, Ottaisinko yhteyttä, kun olisin taas Vantaalle päin tulossa, kuullakseni, missä kannattaa käydä?

Kun nyt pahoittelin hidasta reagointiani tviittiin, vastaus oli, että olisihan hän sähköpostiakin voinut lähettää, koska olimme olleet yhteydessä aiemmin. Mutta minusta juuri tuo on hienoa, että yritys käyttää somea aktiivisesti. Tulevatpa samalla yhteistyökumppanin kanavat tutuiksi.

Alustava ohjelma ei kuulosta ensinkään ensinkään hullummalta. Mahtaa näkemys avartua siitä, mitä Vantaa lapsena merkitsi. Lähdettiin Oulusta sukuloimaan Hiekkaharjuun yleensä heti koulujen päätyttyä. Koivun kukinta oli etelässä Jo ohi, ja oloni helpottui istuttuani sisällä niistämässä koko toukokuun.

Mutta Vantaa taideharrasteen näkökulmasta on jokseenkin uusi ajatus. Ja oppinen jotain myös siitä, millainen makuelämysten kaupunki se on, lapsuusmuistossa kun on viisainta olla nukkuvinaan, kunnes edellisillan lemmehtynyt kahvia on termospullosta kaadeltu.

 

P.S. Kuva ei ole Vantaalta, onpahan sisätiloista Helsingistä. Kuinka moni teistä tietää, mistä? Kerron kommentissa, jos kysyt.

TAGS
RELATED POSTS
Kirsikkakesä

torstai, kesäkuu 21, 2018

WoWanders – sähköinen matkapäiväkirja

maanantai, helmikuu 26, 2018

Uudet paperit – nouto verrattuna hakemiseen

tiistai, tammikuu 23, 2018

Ensimmäisen matkapäivän ohjelma

lauantai, joulukuu 2, 2017

Kävellen kaikkialla

torstai, syyskuu 7, 2017

Alkaisinko harrastaa peruttuja lentoja?

lauantai, heinäkuu 1, 2017

No höh!

torstai, kesäkuu 29, 2017

Uudenlainen Helsinkini: Talvipuutarha

tiistai, helmikuu 28, 2017

Soolosielu

sunnuntai, helmikuu 12, 2017

LEAVE A COMMENT