NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
#kirjamatkat

Kansallinen kirjakauppa – Turun löytö

on sunnuntai, helmikuu 19, 2017

Onkohan Turku nykyään kirjakauppapääkaupunki? Helmiä siellä isojen ketjujen lisäksi ainakin on.

Kansallinen kirjakauppa osui bussin ikkunasta silmään jo kauan sitten, mutta muinaisella yöpymisyhteistyöreissullani en viikonlopun aukioloaikaan siihen osunut. Kysellessäni vinkkejä muutaman iltapäivätunnin perilläoloon mietin, mikä kansakoulu semmoinen kaupungissa pitkään ollut kirjakauppa oli. Sain vinkin myös Koulusta, josta kuulette toiste, ja…


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Yleinen

Soolosielu

on sunnuntai, helmikuu 12, 2017

Taidan olla soolosielu. On helppoa tehdä äkkinäinenkin lähtöpäätös varsinkin kotimaan päiväretkistä. Muistan, kuinka Oulussa asuessani saatoin illalla miettiä, että seuraavaksi päiväksi ei ole mitään sovittua tekemistä: voisin käväistä Helsingissä. Kipaisin muutaman minuutin matkan asemalle, loikkasin yöjunaan, kiertelin, katselin, ostelin ja herkuttelin päivän ja tulin seuraavana yönä takaisin.

 

[caption id=”attachment_2397″ align=”alignnone”…


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Yleinen

Seven Mugs, Café Svenkka ja Puotilan kartano

on lauantai, helmikuu 11, 2017

 

Alkoi tehdä mieli tutustua itähelsinkiläiseen Puotilan kartanoon ja sen historiaan, mutta toistaiseksi olen verkkosivujen varassa. Tarua ja tosiasioita taustoista täällä.

En tiennyt mitään koko kartanosta ennen kuin The Helsinki Bookin kirjoittaja, ravintoloitsija Marc Aulén vihjaisi, että  heidän…


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
risteilyt

Kätevä kyyti Tallinnaan

on keskiviikko, helmikuu 8, 2017

Kun varasin syksyisen risteilyaiheisen #matkachat-tviittailun jälkeen lahjakoodilla päiväristeilyn Tallinnaan, enpä arvannutkaan, että ensikokemukseni Superstar-aluksella jäisi viimeiseksi. Uutta Megastaria tiesin odotella, mutta Superstarin loppuvuodesta 2015 tapahtunut omistajanvaihdos ja se, että laiva muuttaisi nimensä ja maisemansa Tallinnan-reitiltä Kyprokselle oli mennyt uutisista ohi.

Tallink Siljan kanta-asiakaskortti minulla kyllä on, millä lie risteilyllä olen…