VIEW POST

View more
risteilyt

Risteilyalukseen tutustumassa: Costa Magica ja Loistoristeilyt

By on maanantai, kesäkuu 11, 2018

 

Taisi olla ensimmäinen kerta elämässäni, kun tarjoilija asetteli lautasliinan syliini. Vietin nelituntisen tutustumassa Costa Magica -nimiseen risteilylaivaan Helsingissä, kun Loistoristeilyjen väki veti siellä opastetun kierroksen. Tutustuimme aluksen yleisiin tiloihin ja pariin hyttiluokkaan, minkä lisäksi nautimme lounaan ja…


VIEW POST

View more
#kokematonhostellissa

Myö hostel – mukavaa majoitusta bussimatkan päässä

By on lauantai, toukokuu 19, 2018

Vuosien varrella olen viettänyt kaikkien uusien ystävien (siis sellaisten, joista tulee läheisiä pohdiskelukavereita) kanssa aikaa Helsingissä. Äskettäin muuan tuttavuus syveni tiheämmäksi yhdessä tekemiseksi, ja kotipaikkakunnalla pyöriminen laajeni yhteisiin matka-ajatuksiin. Olkoon hänen…


VIEW POST

View more
Yleinen

WoWanders – sähköinen matkapäiväkirja

By on maanantai, helmikuu 26, 2018

Te kauan mukana olleet lukijani tiedätte muistikirjahinkuni. Tykkään pyöritellä papereita, liimailla kartanpalasia ja jäätelökääreitä matkapäiväkirjan väliin, eikä sähköisellä kalenterilla ole minulle juuri käyttöä.

Silti innostuin valtavasti, kun kuulin WoWanders-sovelluksesta (kotisivut). Sen ideana on saada matkat ja matkan aikana käytyjen paikkkojen tiedot talteen.

Sovelluksessa luodaan matka päivämäärineen, ja käydyistä paikoista voi ottaa…


VIEW POST

View more
Messut

#PanoramaWorldFestival – sopiva syy piipahtaa Tukholmassa

By on tiistai, helmikuu 20, 2018

Ruotsalaisetko ne osaavat.

Sähköpostiin tipahti kutsu. Aiemmilla messuilla  tapaamani ja tällä haavaa erittäin kiinnostavaa Teneriffaa esittelevä piste olisi mukana Panorama World Festival -messuilla.  Viestissä oli ilmainen rekisteröitymislinkki ja lupaus makupaloista ja kulttuurien ja kohde-esittelyistä.

Moinen Stockholmsmässan ja Älvsjö ei sanonut minulle mitään, mutta osoittautui…