VIEW POST

View more
Yleinen

Kirsikkakesä

By on torstai, kesäkuu 21, 2018

Minun piti lähteä jo viime kesänä.

Syksyllä  2016 #viiniruoka-messuilla jämähdin näyttelypisteen eteen. Nurkka oli tapetoitu kirsikkajulisteilla. Esittelijä kutsui maistamaan kirsikoista tehtyä tuorepuristettua mehua sellaista kuin täällä saa omenoista ja pakataan viinilaatikon näköisiin pahvitötsiin.

Opin, että mehu tuli Bulgariasta. Bulgarialaisia kirsikoita viedään mm. Saksaan ja Ruotsiin, ja…


VIEW POST

View more
risteilyt

Risteilyalukseen tutustumassa: Costa Magica ja Loistoristeilyt

By on maanantai, kesäkuu 11, 2018

 

Taisi olla ensimmäinen kerta elämässäni, kun tarjoilija asetteli lautasliinan syliini. Vietin nelituntisen tutustumassa Costa Magica -nimiseen risteilylaivaan Helsingissä, kun Loistoristeilyjen väki veti siellä opastetun kierroksen. Tutustuimme aluksen yleisiin tiloihin ja pariin hyttiluokkaan, minkä lisäksi nautimme lounaan ja…


VIEW POST

View more
#kokematonhostellissa

Myö hostel – mukavaa majoitusta bussimatkan päässä

By on lauantai, toukokuu 19, 2018

Vuosien varrella olen viettänyt kaikkien uusien ystävien (siis sellaisten, joista tulee läheisiä pohdiskelukavereita) kanssa aikaa Helsingissä. Äskettäin muuan tuttavuus syveni tiheämmäksi yhdessä tekemiseksi, ja kotipaikkakunnalla pyöriminen laajeni yhteisiin matka-ajatuksiin. Olkoon hänen…


VIEW POST

View more
Yleinen

WoWanders – sähköinen matkapäiväkirja

By on maanantai, helmikuu 26, 2018

Te kauan mukana olleet lukijani tiedätte muistikirjahinkuni. Tykkään pyöritellä papereita, liimailla kartanpalasia ja jäätelökääreitä matkapäiväkirjan väliin, eikä sähköisellä kalenterilla ole minulle juuri käyttöä.

Silti innostuin valtavasti, kun kuulin WoWanders-sovelluksesta (kotisivut). Sen ideana on saada matkat ja matkan aikana käytyjen paikkkojen tiedot talteen.

Sovelluksessa luodaan matka päivämäärineen, ja käydyistä paikoista voi ottaa…