NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Yleinen

Kissamainen kahvila

on maanantai, joulukuu 5, 2016

Kerava. Kuka nyt semmoiseen paikkaan menee varta vasten käymään. Popo-Anna!

Syksyinen parin tunnin stop over Helsinkiä kohti palaillessani väritti ja kirkasti mielikuvaa, joka Keravasta oli ollut, toisin sanoen, että se on vain jokin lähiö, mistä mennään sinne missä kaikki on ja tapahtuu. Ja näiden akkunoiden eteen kävelykadulla sitten jämähdin:

[caption id=”attachment_2260″ align=”alignnone”…


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
#IGTravelThursday #jazzkaupunki

Paras yhdistelmä rentoutukseen | #IGTravelThursday

on torstai, joulukuu 1, 2016

Kirja ja suklaata. Kupponen teetä ja kynttilöitä. Kissojen kehräys lojumista säestämässä. Tai jazzia ja olutta! Mikä on sinun tapasi rentoutua?

Viime lauantaina harrastin pikamatkailua työpäivän jälkeen. Jazzmuusikko Karri Luhtala soitti Her Blame -bändin kanssa Kaislassa. Siemaus Berliner Weissea ja pari ensimmäistä sävelmää, ja ruodossani vakituista majaansa pitävä perusjännitys alkoi kaikota.

Il…


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Messut

Sano ”Kirsikka!” | #kirjamessutHKI #viiniruoka

on tiistai, marraskuu 1, 2016

Johan te muistatte, että minut saa mihin tahansa, jos sanoo kirsikka tai aprikoosi? Niinpä pikanuuhkaisu viikonlopun messuille osoittautui oivalliseksi, vaikka työvuorot olivatkin osin nauttimisen tiellä.

Torstaina ennätin viettää pari tuntia kirjakerroksessa. Kävin kuikistamassa Pukstaavin osaston koulunäyttelyä. Eipä löytynytkään omaa aapista vitriinistä, vaikka kyllä muita, joita kotona luettiin omasta hyllystä paljon. Selasin…


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
#matkailumaanantai

Toimistopäivän tulos: marraskuun matkaliput | #matkailumaanantai

on maanantai, lokakuu 31, 2016

Iltapäivän kahvihetkeen mennessä en ole vaihtanut ainuttakaan käyntikorttia. Olo on rento, ja päivän tavoite, #matkachat-alekoodin käyttäminen risteliyn varaamiseen, on täyttynyt. Mietin, millaista olisi olla läppärikulkuri, toimistonomadi, hankkia työtila tarvittaessa pöytiä, pistorasioita, kahvikoneita ja säilytyskaappeja tarjoavasta yrityksestä.

Instagramissa viriää vilkas keskustelu väreisttä ja ilonaiheista, kun lataan aamun…