VIEW POST

View more
#popoaakkoset

Flame Jazz – jazzristeily kuin festarit laivalla

By on lauantai, tammikuu 6, 2018

Olen muutaman kerran ollut Flame Jazz -risteilyllä. Seuraava on 3.helmikuuta, ja sinne en erään päällekkäisyyden vuoksi pääse. Mutta kokeile sinä, mahdutko mukaan! Linkistä näet risteilyn tiedot.

M/S Viking Grace on mainio laiva, yksi suosikeistani. Sen…


VIEW POST

View more
#Matka2018 Arvonnat ja kilpailut

Niin mites ne Matkamessut? | #Matka2018 LIPPUARVONTA

By on perjantai, tammikuu 5, 2018

MUOKS: Liput on arvottu melondia-arvontakoneella ja otin yhteyttä voittajaan. Jahka hän kuittaa sähköpostin, julkaisen hänen nimensä tässä. Kiitos kaikille innokkaasta osallistumisesta.

MUOKS: Mari voitti lippupaketin ja se on lähetetty hänelle sähköpostitse. Kiitos osallistujillle!

Niin olinkos minä menossa sinne #Matka2018-messuille aiempien tammikuiden tapaan, vai mites se oikein meni? Aloin aprikoida, kun olin…


VIEW POST

View more
#IGTravelThursday

Kolme uutta maata reissuvuonna 2017 | #IGTT

By on torstai, tammikuu 4, 2018

Kerrankin jotain muuta kuin päivän bussiretkiä kotimaassa! Tuttavat alkoivat jo kysellä, olenko rauhoittunut, kun sattuivat näkemään minut paikkakunnalla.

Vilkkaanpuoleinen 2017 toi tuttujen Tukholman ja Tallinnan sekä ennen käytyjen Lontoon ja Ranskan lisäksi listaan kolme maata, joissa en ollut ennen vieraillut. Olen kaukana maabongauksesta. Vaikka käytyjä kohteita jollain lailla tulenkin listanneekai,…


VIEW POST

View more
#popoaakkoset Bloggaaminen

Popoaakkoset – blogi täyttää 4

By on sunnuntai, joulukuu 31, 2017

Pian neljä vuotta jazzmatkablogiksi muotoutunutta kirjoittelua! Tällä kertaa juhlin tammikuun Instagramissa popoaakkosin. Tahtoisitko juhlia kanssani?

Puukstaaveja piisaa suunnilleen jokaiseksi kuukauden päiväksi, joten seuraathan Instagram-tiliäni . Käyttäjätunnukseni on ananastogo.

Koetan keksiä matkakohteita tai muuta blogille tunnusomaista, ehkä useammankin aihetunnisteen kustakin kirjaimesta. Blogijuttua tuskin joka päivä…