VIEW POST

View more
#PopotPogoillenKuljeksii

No kotiuduinko sinne Pariisiin?

By on lauantai, heinäkuu 22, 2017

 

Yksi herkullisimmista Pariisin liikenteen kuvauksista on Donald E. Westlaken veijaridekkarissa, missä kansainvälinen joukkio yrittää ryöstää linnan, jota kuljetetaan osiin purettuna Pariisiin. Osaan rakennuskivistä on kätketty omaisuutta, ja suunnitelma kahden rekan saamiseksi parempiin käsiin on…


VIEW POST

View more
#PopotPogoillenKuljeksii

Siedätyshoitoa: pitäisinkö Pariisista?

By on tiistai, heinäkuu 11, 2017

Pariisi on klisee! Sen ainoan kerran kun olen käynyt Ranskassa monta vúotta sitten olin Bordeaux’ssa. Se oli Pariisin vaihtoehtona ja halusin nähdä maasta ensin jotain muuta.

Koska mieleni on iät ja ajat tehnyt huristella junalla kanaalin alta kahden kaupungin väliä, päätin pitää Lontoossa unelmientäyttymisloman ja ostin verkosta junaliput ennakkoon. Miltä…


VIEW POST

View more
#KotimaanKaupunkiloma kotimaanmatkailu museo Yritysyhteistyö

Ol’ hollil’ Mäkilän traktorimuseossa lauantaina

By on perjantai, heinäkuu 7, 2017

Traktoreita melkein silmänkantamattomiin. Kuulostaako oivalta käyntikohteelta? No en minäkään niin osannut ensin ajatella, mutta onneksi paikallisopas Ensi Kulta vei minut Someroa esitellessään myös traktorimuseoon.

Heinäkuun toisen lauantain tietämillä Mäkilän veljesten huolehtimassa traktorimuseossa järjestetään vuosittain Ol’ hollil’ -tapahtuma. Aloillaan tai paikoillaan olemista pääsee harjoittelemaan, kun seuraa vanhojen työkoneiden käynnistämistä ja muita työnäytöksiä….


VIEW POST

View more
#IGTravelThursday

Kahvilla Karhulassa

By on torstai, heinäkuu 6, 2017

Kotkaan muuttaessani tiesin, että täällä on iso valtakunnallisen ketjun leipomo, ja mietin haikeita hyvästejä Oulun kahviloille heittäessäni, onko tästedes tyydyttävä nakertamaan ruispalan kulmaa kotona. Onneksi kävi nopeasti ilmi, että voi valita sisätiloja ja torikahviloita jokseenkin mielin määrin.

Yksi kestosuosikki on Melissa, välillä Sitruunamelissan nimisenä toiminut kahvila ja leipomo puolen kilometrin…