Kajakkilaskua Chilessä

Uskaltaisitko näille putouksille? Katso adrenaliinit nostattava video!

Extreme-urheilijat kuvasivat uskomattoman kajakkilaskunsa jylhissä maisemissa Chilen Pucónissa. Uskaltautuisitko näiden vesiputouksien vietäväksi?

Heikkohermoisia hirvittävää hupia

Buena Linea Crew on Chilessä perustettu tuotantoyhtiö, jota pyörittää ryhmä extreme-urheilijoita. Alla olevalla videolla nämä hurjapäät uhmaavat luonnonvoimia ja syöksyvät kajakin kyydissä empimättä pystysuoriin pudotuksiin ja kesyttämättömiin vesimassoihin.

Kokemattomille kallioseinämät ja vedestä työntyvät kivet voisivat aiheuttaa vakavia onnettomuuksia, mutta edes ne eivät hirvitä tätä joukkoa.

Seitsemän teekupin reitti

Videolla lasketaan kajakilla yhtä Chilen suosituista laskureiteistä, joka on Río Claro -joen seitsemäksi teekupiksi nimetty reitti. Nimensä reitti on saanut seitsemästä hurjasta vesiputouksesta ja niitä seuraavista vesialtaista. Ryhmän kypäriin kiinnitetyt kamerat tallentavat etenemisen vauhdikkaalla seikkailulla.

Paikoitellen reitti on niin kapea, että kajakki juuri ja juuri mahtuu siitä kulkemaan. Joenuomat kiemurtelevat kuin vesiliukumäki, ja kuohut heittävät laskijoita ympäri useaan otteeseen. Vaikka varusteet kärsivät matkalla tuhoa, selviävät laskijat ilman vahinkoja ja onnistuneen laskun jälkeen on hyvä tuulettaa.

Tämä video saa haukkomaan henkeä ja pelkkä katsominen nostattaa adrenaliinitasoja. Katso hurjapäiden huikea laskuvideo alta!

Lähde ja video: EpicTv

Päivitetty: 18.1.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia