Hankoon, Helsinkiä pakoon soudan

Salut! Terkkuja Bysselistä! Olen ollut täällä sunnuntaista asti aupairina, ja olen nyt jo ihan rakastunut tähän kaupunkiin! Mutta vielä en ole muutakuin puhelimella räpsinyt kuvia vapaa-ajallani, joten ei tästä seikkailusta vielä sen enempää! Tähän väliin voisin mainita vaan että täytin taas vuoen verran ryppyjä lisää *hurrausta ja taputusta* mitä juhlistin mitä parhaassa seurassa, ja juuri ennen tuota merkkipäivää amerikkalainen kaverini, joka oli kanssani samaan aikaan Ecuadorissa vaihto-oppilaana, tuli kylään! Oli aivan ihana nähdä pitkästä aikaa! Kiertelimme ympäriinsä Helsinkiä ja Tallinnaa, ja teimme myös päivänmittaisen roadtripin Hankoon suomalaisen ja saksalaisen kaverini kanssa! Se oli minunkin ensimmäinen kerta Hangossa, ja voi oli kyllä ihana reissu! Matkalla sinne pysähdyimme vielä Fiskarsin Ruukissa ja takaisin tullessa ajelimme maisemareittinä Tammisaaren vanhan keskustan läpi, jos Helsingin suunnasta reissaatte niin ehdottomast suositelen molempia! Ja Hankoa ihan yleisesti kaikille! Paljon lämpöisiä (lue: tukalan kuumia) terkkuja täältä päin maailmaa, pitäkää huoli toisistanne xx

 

Salut! Greetings from Brussels! I’ve been here as an aupair since last Sunday and I’m already in love with this town! But I’ve only taken photos with my phone this far so I’ll tell more about it later! For now I also wanted to bring up the fact that I turned a year older again *crowd cheering* and my American friend who was in Ecuador at the same time with me came to visit Finland, so we had a lovely week traveling around with her! It was soo great to meet after all this time, sadly it was only for a few days. We got to know Helsinki, visited Tallin and also did a road trip with my Finnish and German friends! It was my first time in Hanko, but it was lovely! The tourist season was just about to start when we went there but I think that it was a good thing actually, we didn’t have to walk around with too many people on the beaches! We also made a stop at Fiskars’s ruukki (which is where the orange scissors are originally from!!) which was a nice stop on the way, I really recommend the trip to anyone who’s got a free day and is staying somewhere around Helsinki or in any other part of South-Western Finland (bust Fiskars is only on the way if you’re coming from Helsinki´s direction)! I hope you’re all doing great and that the weather has been as good (or maybe at bit cooler, this is almost too much even though I try not to complain!) as it has here in Brussels! Hugs xx

 

lunch at the Classic Pizza at Hanko’s Harbour

we still don’t know why but it was like there were our flags waiting for us each!! (missing one more Finnish flag though, which would be behind the camera)

 

FISKARS

 

 

FOLLOW WITH BLOGLOVIN

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply