back to Boston

Heyheyhey and sunny greetings from Finland! You have no idea how long we’ve waited for these summery weathers to arrive, it snowed about 10 times in May so this year the climate has been extra crazy! So these plus 24C heats feel extra good. As does being on holiday! It’s a bit strange to now get back to the wintery views of Boston in March, but I do continue to live by the “better late than never attitude”! But I’ve really missed blogging, so I could just make a Midsummer resolution to blog a bit more! So hopefully no more 3 months delayed posts coming eh! This summer I’ll definitely have a lot to share, first I got to spend actual vacations in Jyväskylä by visiting my grandparents and also our summer cottage, and this weekend my dad’s copany is celebrating its birtyhday and Sunday my friend from the US is coming to visit Finland for a few days!! And after celebrating my birthday on the 16th (I’m turning years on the 17th but I’m planning to party past midnight so it’s the same thing, right?) I’ll go to Brussels to work as an aupair as I mentioned, and after spending a week in Finland (hopefully also at a music festival!) I’ll continue my journey to London, where I’ll also work as an aupair! I also have a lot studying to do this summer for my matriculation exams but I’ll try to do it in between everything else, every day a bit, so I’m not too stressed about it (or I’m just trying to make myself believe that) . Overall I’m really excited for everything that’s on the way, but I do also want to share a really useful tip that everyone keeps telling me; do not take too much on your plate!! About the Boston trip, I think that photos tell more than a thousand words but if you have any questions about our 4 day trip to Boston + Rhode Island (visiting my sister’s former host family of her exchange year) or you’re in need of any tips, I’m more than happy to give some!! Take care and smile a bit extra today xx

 

Heipäheipäheei ja aurinkoisia terveisiä Keski-Suomesta! Tai oikeastaan junasta heh, tämä lomailulomani isovanhempien ja mökin luona oli valitettavasti vain muutaman päivän pituinen mutta sitäkin ihanampi! Voi että nämä helteet (ja loma!!) tuntuu hyvältä kun ne vihdoinkin sen hullun toukokuun jälkeen sapauivat, eikö? Nyt ajattelin tehdä Juhannuslupauksen –oiva uusi perinne aloitettavaksi – että aion blogata taas aktiivisemmin, sillä sitä on kyllä ollut kova ikävä1 Yritän jotenkin aikatauluttaa ja tasapainottaa eläääni hiukan paremmin mutta bloggaamisesta en kyllä halua luopua. Nytkin tosiaan laitan jakoon nämä talviset maaliskuun Bostonin matkan kuvat jotka eivät ehkä ihan näihin kesämaisemiin sovi, mutta edelleen uskon että parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mutta yritän myös kääntää tuon asenteen niin päin, että ”parempi ajoissa kuin myöhässä”.. Jokatapauksessa tässä tosiaan neljän päivän reissumme kuviin tiivistettynä, ja jos jotain kysyttävää Bostonin tai Rhode Islandin (siellä kävimme siskoni entisen vaihto-oppilas isäntäperheen luona) visiitistämme tulee tai matkavinkkejä tuolle alueelle, niin jaan niitä enemmän kuin mieluusti! Tänä kesänä toivottavasti osaan sitten jakaa matkavinkkejä myös Brysselistä ja Lontoosta, jonne tosiaan suuntaan aupairiksi tässä heti kun olen toiminut matkaoppaana amerikkalaiselle kaverilleni joka tulee ensi viikoksi Suomeen! Sen lisäksi juhlistamme pian isäni firman synttäreitä, omaa vanhenemistani, toivottavasti heinäkuussa Suomi-tauollani Ruisrovckia ja sitten muutoin kavereiden kanssa ihan vaan kesää! Siinä samassa minulla on kyllä ylioppilaskokeisiin luku ykkösenä listalla, mutta uskon vakaasti että pysyn lukusuunnitelmassani (jonka tärkeimpänä osana on nyt tämä alkukesän 2 viikon lukutauko), joten en ajatellut heittää pyyhettä kehään tosiaankaan!  Toivottavasti aurinko paistaa sielläkin päin ruutua, aivan ihanaa viikonlopun alkua jo ja hymyilkää tänään hiukan tavallistakin enemmän xx

 

mom foud her favorite place!

coat H&M, scarf Bikbok, bag Ted Baker, jeans Zara

 

this is definitely the best tourist tip I can give anyone about Boston; do the Freedom trail! It’s even marked on the ground with red tiles so you can’t get lost and you’ll for sure see all the main tourist attractions of Boston and a lot more!

me trying to teach my mom how to use the camera!

my travel company; my sister and my mom doing their things

our hotel’s specialty was this elevator full Red Sox players’ autographs!

Providence, RI

who knew that they grow plants at the top of Fewnway park? I know I didn’t!

 

this is what happens when you’re too much of a tourist in the rain

 

FOLLOW WITH BLOGLOVIN

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply