STHLM

FotorCreateda

Kärsin aivan laittoman vahvasta matkakuumeesta! Asiat ovat menneet ihan mallikkaasti kaiken koulukiireen keskellä (kevään ylioppilasuoritus elikkä pitkä espanja nyt onneksi takana, nyt kun selviäisi vielä viimeisitä koeviikoista niin ensi vuonna jatkuu ylppärit), mutta nyt olen siinä pisteessä että ajan kohta muuten vaan lentokentälle ja juoksen turvatarkastuksen läpi ensimmäiseen koneeseen johon törmään. Onneksi siihen on itseasiassa juuri tulossa helpotusta, lähdemme nimittäin lyhyelle tyttöjen matkalle äidin ja siskon kanssa Bostoniin torstaina! Tämä matka tuli ihan puskista vaikka oli ollut kalenterissa jo pitkään, kokoajan ajattelin että se on vielä kaukaisissa kevät kuukauksissa, mutta täällähän se kevät jo onkin (piilotettuna jälki-lumisateisiin tosin). Ihanaa ihanaa huomenna koulun, potkunyrkkeily- ja tennistreenien jälkeen pakkausta (sisältäen kasan koulukirjoja eh) ja sitten jo itse matkaan. Sitä ennen kerkesin kuitenkin jakamaan vielä toisenlaista matkakuumeen lievennystä/pahennusta, nimittäin Tukholman kuvien muodossa. Vaikka se onkin meille suomalaisille niin tuttu paikka, niin tykkään siitä joka kerta ihan yhtä paljon. Niin kuin mainitsinkin jo, kävin siellä tosiaan kahdesti kuukauden sisään, abiristeilyllä ja wanhojen risteilyllä. Tässä siis niiltä reissuilta lempparimuistoja! Tänään aamuisesta ”tänään aion olla tosi hyvällä päällä”-asennepäätöksestäni oli kyllä ihan kökköinen loskapäivä, mutta sain hirmu hyviä uutisia kesään liittyen, ensi vuodenkin suunnitelmat innostavat, uusi puhelin tuon kirotun vanhuksen tilalle on vihdoinkin matkalla, kemian läksyt eivät ehkä olekkaan 100% mahdottomia ja päivän päätti aina yhtä ihana show-lattari-tanssitunti. Hyvillä mielin nukkumaan siis! Ihanaa viikon jatkoa! xx

// I’m suffering of an illegally high travel fever. It’s been fine this far, with school I haven’t really had time to think about it, but right now the symptoms are so bad that I might just drive to the airport and run through the security and hop on the first plane I see. But good thing that the problem is actually getting some medicine, we’re making a short girls´ trip to Boston with my mom and my sister! Tomorrow after school, kickboxing and tennis I’ll come home to pack (yes, also a bunch of school books eh) and on Thursday we’re on our way already! I’m so excited! Here’s also another symptom of my travel fever, I’m sharing my travel pics from Stockholm, which I visited two times last month on a cruise with school. But were really nice trips and here you’ll see a bit of the mood in there. Even though today rained and snowed and spring seemed to escape once again, it has actually been a really good day. I got great news for the summer, I’m super excited for the next year’s plans already, I finally ordered a new phone (my iphone 4s is getting retired already), these chemistry homework don’t seem too bad after all and the day was finalized on the best way possible at the ever-so-fun show/latin dance class. So I’ll go to sleep with a big smile on my face. Have a lovely week! xx

FotorCreatedb

FotorCreatedc

FotorCreatedd

 

FotorCreatedh

FotorCreatede

FotorCreatedf

FotorCreatedg

FOLLOW WITH BLOGLOVIN

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply